Dupa disputarea primelor trei meciuri din semifinalele Diviziei A de baschet, cele mai valoroase echipe ale momentului, CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo-Erbasu, respectiv Livas Targoviste si Sportul Studentesc Omnilogic, s-au calificat previzibil in ul
Dupa disputarea primelor trei meciuri din semifinalele Diviziei A de baschet, cele mai valoroase echipe ale momentului, CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo-Erbasu, respectiv Livas Targoviste si Sportul Studentesc Omnilogic, s-au calificat previzibil in ultimul act, trecand de adversarele directe, cu scorul general de 3-0. Astfel, la masculin, campionii en-titre au castigat si cel de-al treilea meci cu Poli-Mobitelco Carbochim, chiar la Cluj, cu scorul de 89-80, la capatul unei dispute in care Burlacu si Bulatovic au facut recital sub panouri, in vreme ce Dinamo-Erbasu a dispus din nou de BC Farul, de aceasta data la Constanta, cu scorul de 91-85. De altfel, la final, conducerile celor doua grupari invinse, care se vor lupta pentru bronz, au recunoscut cu fair-play, in ciuda scandalurilor din ultima vreme referitoare la arbitraj, ca finalistele sezonului trecut meritau sa joace cu titlul pe masa. La feminin, campioana en-titre a incheiat seria disputelor cu CSU ACSA Terapia Cluj, chiar pe malul Somesului, invingand cu scorul de 66-56, in timp ce Sportul Studentesc Omnilogic a avut nevoie de doua reprize de prelungiri pentru a castiga si a treia disputa cu CET Govora, invingand pe teren propriu cu scorul de 97-96 (23-17, 26-26, 19-15, 8-18; 13-13, 8-7), dupa o partida tensionata, presarata, din pacate, cu multe decizii controversate de arbitraj, in care Ane-Marie Parau si Magdalena Moise au inscris cate 31 de puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.