UCRAINA, cupa, semifinale (retur) * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto), a remizat in deplasare, scor 0-0 cu Dnepr Dneprpetrovsk, dupa ce a castigat cu 2-1 in tur. La Sahtior, COSMIN BARCAUAN si RAZVAN RAT au evoluat pe toata dur
UCRAINA, cupa, semifinale (retur) * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto), a remizat in deplasare, scor 0-0 cu Dnepr Dneprpetrovsk, dupa ce a castigat cu 2-1 in tur. La Sahtior, COSMIN BARCAUAN si RAZVAN RAT au evoluat pe toata durata partidei, iar CIPRIAN MARICA ca a fost introdus pe teren in minutul 63, in locul lui Vorobei. FLAVIUS STOICAN nu a fost inclus in lotul pentru aceasta partida * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 46 pentru Dinamo Kiev, 2-0 acasa cu Krivbas Krivoi Rog (1-1 in tur). Cernat l-a schimbat pe Belkevici. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE, neconvocati. Finala Cupei Ucrainei se va disputa intre Sahtar Donetk, detinatoarea trofeului, si Dinamo Kiev.
UNGARIA, Arany Aszok Liga, etapa a 26-a * DOREL MUTICA si DARIUS MICLEA au fost integralisti pentru Lombard Papa, 1-3 in deplasare cu Debrecen * RADU SABO a intrat in minutul 46 pentru Zalaegerszeg, 0-1 acasa cu Sopron. Sabo l-a schimbat pe Selei * IONUT VOICU a marcat un gol pentru Videoton, 2-3 acasa cu MTK Busapesta. Voicu a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Kerek, si a stabilit scorul final in minutul 89. La Videoton, portarul DANIEL TUDOR a fost integralist * CIPRIAN DIANU (integralist) si MARIUS SIMINIC (titular, schimbat in minutul 78 de Muller) au jucat pentru Diosgyor, 2-0 acasa cu Kaposvar. De la Diosgyor au lipsit ANDREI URAI si MIKLOS BELENYESI * SORIN BOTIS si MARIUS SASU au lipsit de la Ferencvaros, 2-0 acasa cu Bekescsaba.
ELVETIA, Challange League, etapa a 20-a (restanta)
* Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a remizat in deplasare, scor 1-1 cu Kriens. Dupa 29 de etape, Yverdon este lider (promoveaza in Super League prima clasata, iar a doua va juca baraj).
CHINA, China Super League, etapa a 7-a * IONEL DANCIULESCU a fost titular pentru Shandong Luneng, 3-0 in deplasare cu Shenyang Ginde * Beijing Hyundai, echipa la care este legitimat DAN ALEXA, a remizat acasa, scor 0-0, cu Liaoning.
Coreea de Sud, K League, etapa a 12-al Adrian Neaga a marcat un gol pentru Chunnam Dragons in partida disputata pe teren propriu contra lui Busan. Neaga a inscris in minutul 71 golul decisiv pentru formatia sa, care a castigat partida cu 2-1. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.