Inainte de inceperea partidei din "Groapa", aproximativ 20 de suporteri dinamovisti au confiscat un banner al galeriei timisorene, pe care l-au aratat celorlalti fani si apoi l-au rupt. Jandarmii au intervenit si i-au scos in afara stadionului pe fan
Inainte de inceperea partidei din "Groapa", aproximativ 20 de suporteri dinamovisti au confiscat un banner al galeriei timisorene, pe care l-au aratat celorlalti fani si apoi l-au rupt. Jandarmii au intervenit si i-au scos in afara stadionului pe fanii dinamovisti. In minutul 4 al meciului, 30 de jandarmi au intrat la peluza "Catalin Haldan" si s-au asezat pe scaune. Galeria dinamovista a inceput sa strige "Afara din peluza!", iar dupa cinci minute jandarmii au parasit tribuna. In minutul 25, in sectorul rezervat suporterilor timisoreni, s-au aruncat din afara stadionului mai multe torte, iscandu-se un mic incendiu. Fanii lui "Poli" au incercat sa iasa in afara stadionului pentru a le raspunde autorilor acestui gest, dar jandarmii au intervenit si au calmat spiritele. Cei aproximativ 500 de fani timisoreni care au facut deplasarea la Bucuresti au afisat un banner pe care era desenata pasarea Phoenix, sub care scria: "Timisoara - un fenomen pe care nu-l veti intelege niciodata". Alte mesaje afisate de suporterii banateni au fost "2,6 miliarde... toti sau in rate?", "10 contra 1", "Talhariti, fraude pe Internet, multe laude", "Cu Burloiu, Serea si altii mereu in bune relatii". In Piata Unirii din Timisoara a fost amplasat un ecran pe care circa 200 de fani timisoreni au putut urmari meciul. In schimb, suporterii dinamovisti au afisat un banner cu mesajul "Fotbal: Jucati? Ca bambiliciul asta...". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.