Actionarii societatii Azomures Targu Mures au luat decizia blocarii programului de investitii, ca urmare a faptului ca nu a fost clarificata problema pretului gazului metan, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. In documentul c
Actionarii societatii Azomures Targu Mures au luat decizia blocarii programului de investitii, ca urmare a faptului ca nu a fost clarificata problema pretului gazului metan, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. In documentul citat se mai arata ca actionarii au hotarat totusi finalizarea investitiilor aflate in stadiu foarte avansat si neinceperea unor noi lucrari de investitii. "Administratorii societatii vor fi permanent preocupati ca, in masura in care activitatea de productie a societatii se desfasoara cu profit, sa realizeze toate lucrarile necesare mentinerii unui grad scazut al costurilor de productie, mentinerii calitatii produselor si, in masura in care este posibil, a diversificarii activitatii societatii", se mai arata in comunicatul transmis Bursei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.