O delegatie de sindicalisti de la Rafo Onesti a discutat, ieri, cu subprefectul judetului Bacau, Constantin Avram, caruia i-au prezentat cererile lor, subprefectul spunandu-le ca Guvernul trateaza serios problema Rafo si ca pentru achizitia societati
O delegatie de sindicalisti de la Rafo Onesti a discutat, ieri, cu subprefectul judetului Bacau, Constantin Avram, caruia i-au prezentat cererile lor, subprefectul spunandu-le ca Guvernul trateaza serios problema Rafo si ca pentru achizitia societatii exista trei scrisori de intentie.
Subprefectul judetului, Constantin Avram, le-a explicat protestatarilor faptul ca Guvernul "trateaza problema RAFO la modul cel mai serios", ca s-a creat o problema sociala pentru care se cauta solutii, ca RAFO este un important contribuabil la bugetul statului si ca la AVAS sunt depuse la aceasta data trei scrisori de intentie privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni.
In plus, subprefectul le-a spus ca "din informatiile primite de la seful de cabinet ANAF, dl. Grigore, astazi are loc intalnirea dintre dl.Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice si dl.Sebastian Bodo, presedintele Agentiei Nationala de Administrare Fiscala, pe problemele privind situatia S.C. RAFO SA Onesti".
Potrivit Prefecturii Bacau, protestatarii nu au lasat un protest scris, dar din discutiile purtate a rezultat ca sindicalistii doresc eliberarea certificatului de exonerare cu privire la plata anticipata a TVA, revendicare pe care si-o mentin si propun Ministerului Finantelor compensarea celor 191 de miliarde de lei datorii la bugetul de stat la 31 martie 2005 cu cele 197 de miliarde de lei pe care societatea le-ar avea de primit din TVA aferent exportului.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.