Afaceristul Omar Hayssam nu are nici o sansa sa fie pus in libertate. Tribunalul Bucuresti a prelungit, ieri, cu inca 30 de zile cel de-al doilea mandat de arestare preventiva emis pe numele sirianului, in dosarul in care acesta este cercetat, alatu
Afaceristul Omar Hayssam nu are nici o sansa sa fie pus in libertate. Tribunalul Bucuresti a prelungit, ieri, cu inca 30 de zile cel de-al doilea mandat de arestare preventiva emis pe numele sirianului, in dosarul in care acesta este cercetat, alaturi de alte trei persoane, pentru modul in care a fost privatizata societatea Foresta Nehoiu. Tot in legatura cu acest caz, s-a emis mandat de arestare in lipsa si pentru fratele lui Hayssam, Mohamed. Ieri dimineata, sirianul impreuna cu Emile Raja El Assal, Iosif Gheorghe si Mihai Nasture, partenerii sai de afaceri, au ajuns in fata judecatorilor. Dezbaterile privind prelungirea mandatelor de arestare au avut loc in sedinta secreta. Judecatorii au ascultat pledoariile avocatilor si apoi pe cele ale acuzarii si in final au anuntat ca vor delibera.
Despre acest caz, anchetatorii spun ca privatizarea s-a facut in mod ilegal si ca Foresta Nehoiu a fost adusa in incapacitate de plata. Omar Hayssam este cercetat de procurorii Parchetului General in patru dosare penale. In trei dintre ele este acuzat de spalare de bani si inselaciune, iar in al patrulea se fac verificari cu privire la o presupusa legatura a sirianului cu rapitorii celor trei jurnalisti romani aflati in Irak. Omar Hayssam a fost arestat pentru prima data pe 5 aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.