Agentia Nationala pentru Sport a remis, ieri, un comunicat, prin care anunta amanarea concursului de ocupare a postului de presedinte al Agentiei Nationale Antidoping. "Tinand seama de numarul extrem de mic de candidati (n.n. - s-au inscris Gratiela
Agentia Nationala pentru Sport a remis, ieri, un comunicat, prin care anunta amanarea concursului de ocupare a postului de presedinte al Agentiei Nationale Antidoping. "Tinand seama de numarul extrem de mic de candidati (n.n. - s-au inscris Gratiela Vajaiala, directoarea Laboratorului National Antidoping, si Dan Popa, fost consilier in MTS), de necesitatea realizarii unui concurs care sa conduca la desemnarea unei persoane capabile sa faca fata cerintelor impuse, prin Ordin al Cancelariei Primului Ministru s-a dispus amanarea concursului pentru ocuparea postului de presedinte al Agentiei Nationale Antidoping, programat in ziua de 4 mai 2005, pentru data de 3 iunie 2005", se arata in comunicat. Totodata, se mai arata ca, "desi, conform Hotararii de Guvern, presedintele ANS este investit cu prerogativele necesare de a dispune ocuparea postului prin Ordin", seful ANS a ales varianta concursului, din "dorinta unei depline transparente si a respectarii principiilor democratiei si ale legii." Din pacate, insa, in jurul concursului planeaza mai multe suspiciuni. De altfel, intrebata ce parere are de faptul ca s-au inscris doar trei candidati (n.n. - dr. Cuculici a fost respins pe motiv ca nu are un an de experienta in domeniul luptei antidoping), Gratiela Vajaiala a raspuns pentru Mediafax: "De ce sa se inscrie, daca se stie dinainte rezultatul?" (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.