Unul din primii zece asiguratori autohtoni, BCR Asigurari, va acorda actionarilor dividende aferente anului 2004 in valoare de 124 miliarde de lei, a declarat, ieri, agentiei Medifax, directorul general al companiei, Romeo Jantea. "De la infiintarea
Unul din primii zece asiguratori autohtoni, BCR Asigurari, va acorda actionarilor dividende aferente anului 2004 in valoare de 124 miliarde de lei, a declarat, ieri, agentiei Medifax, directorul general al companiei, Romeo Jantea. "De la infiintarea companiei, in anul 2001, este pentru prima data cand acordam dividende actionarilor. BCR Asigurari a raportat in 2004 un profit net de 194 miliarde de lei. Hotararea a fost aprobata in ultima sedinta a actionarilor, desfasurata la finele saptamanii trecute", a adaugat Jantea.
Datele CSA arata ca, in 2003, societatea a raportat un rezultat net de 8,7 miliarde de lei. Totodata, actionarii au hotarat majorarea capitalului social cu 50 miliarde de lei, pana la 300 miliarde de lei.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.