Bursa Romana de Marfuri (BRM) a devenit in ultima saptamana a lunii aprilie piata spot a cererii si ofertei in urma carora s-au incheiat tranzactii de peste 7,2 milioane de dolari, conform unui comunicat primit, ieri, la redactie. Ordonatorii procedu
Bursa Romana de Marfuri (BRM) a devenit in ultima saptamana a lunii aprilie piata spot a cererii si ofertei in urma carora s-au incheiat tranzactii de peste 7,2 milioane de dolari, conform unui comunicat primit, ieri, la redactie. Ordonatorii procedurilor din ringul bursier au obtinut diferente favorabile de aproximativ 5 milioane de dolari in raport cu preturile de pornire care au totalizat peste 12 milioane de dolari. In general, tranzactiile organizate de BRM indica un trend ascedent atat in ceea ce priveste lichiditatea pietei si valoarea diferentelor favorabile, cat si a numarului autoritatilor contractante care apeleaza la serviciile BRM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.