Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inceput, ieri dupa-amiaza, un cantonament de pregatire de cateva zile in Franta, urmand ca in finalul acestei saptamani, pe 6 si 8 mai, la Paris si Lyon, sa joace si doua partide de verificare in compan
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inceput, ieri dupa-amiaza, un cantonament de pregatire de cateva zile in Franta, urmand ca in finalul acestei saptamani, pe 6 si 8 mai, la Paris si Lyon, sa joace si doua partide de verificare in compania valoroasei selectionate din Hexagon. Asa cum a anuntat inca de la inceputul campaniei de pregatire a meciurilor de baraj cu Cehia, contand pentru calificarea la Campionatul Mondial, care se va derula in Rusia, in perioada 5-18 decembrie, antrenorul principal al lotului tricolor, Gheorghe Tadici, va testa in acest cantonament forta de joc a jucatoarelor romane ce activeaza in Franta, astfel ca echipa noastra este cu mult schimbata fata de actiunile anterioare. Din lotul care a efectuat deplasarea in Franta mai fac parte si jucatoare ce activeaza in Liga Nationala, printre cele care vor fi testate in finalul saptamanii numarandu-se Grosu, Nichita, Avadanii, Lazer, Galca, Petrache, Olariu, Gatzel, Urcan, Simule si Luca. "Este practic o selectionata noua. Ne-am dorit ca inaintea meciurilor de baraj, cu Cehia, sa testam cat mai multe jucatoare, iar acum e momentul sa le vedem si pe handbalistele care evolueaza la cluburi franceze", a spus la plecare Tadici. Reamintim ca meciurile cu Cehia sunt programate sa se desfasoare pe data de 12 iunie, de la ora 11.30, la Brno, si pe data de 18 iunie, de la ora 11, la Sighisoara. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.