Societatea de Servicii de Investitii Financiare Intercapital Invest a lansat, saptamana trecuta, propria platforma de tranzactionare a actiunilor prin Internet Ktrade, se arata intr-un comunicat primit al companiei. Prin intermediul acestui sistem de
Societatea de Servicii de Investitii Financiare Intercapital Invest a lansat, saptamana trecuta, propria platforma de tranzactionare a actiunilor prin Internet Ktrade, se arata intr-un comunicat primit al companiei. Prin intermediul acestui sistem de tranzactionare, disponibil pe site-ul www.ktrade.ro, investitorii au acces in timp real la portofoliul de actiuni, situatia financiara a contului si cotatiile actiunilor listate la Bursa de Valori si pe Rasdaq. Pentru utilizarea acestui sistem de tranzactionare, cei interesati trebuie sa devina clienti ai SSIF Intercapital Invest. Acestia pot lansa prin Internet ordine de cumparare si de vanzare de actiuni, ordine ce sunt executate si confirmate in timp real. Comisioanele de utilizare ale acestui sistem sunt aceleasi ca si pentru contul clasic. Nu exista taxe aditionale de deschidere de cont sau administrare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.