Agentia sarba de impresariat "Beobasket" l-a declarat "omul sezonului 2004-2005" pe omul de afaceri Sebastian Ghita (foto dreapta), principalul finantator al castigatoarei FIBA-Europe Cup, CSU Asesoft Ploiesti. Trofeul "The BeoBasket Man" a fost dece
Agentia sarba de impresariat "Beobasket" l-a declarat "omul sezonului 2004-2005" pe omul de afaceri Sebastian Ghita (foto dreapta), principalul finantator al castigatoarei FIBA-Europe Cup, CSU Asesoft Ploiesti. Trofeul "The BeoBasket Man" a fost decernat cu ocazia unei festivitati in care agentia a aniversat zece ani de existenta si reprezinta o recompensa pentru performanta obtinuta de ploiesteni in FIBA Europe Cup. "Premiul mi-a fost decernat, vineri, la Belgrad, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti mai multe personalitati din baschetul european. M-a bucurat si m-a surprins distinctia pe care am primit-o pentru cresterea spectaculoasa realizata intr-un timp foarte scurt", a declarat Ghita, adaugand ca este primul premiu european pe care-l primeste. In cadrul aceleiasi ceremonii de la Belgrad, au mai primit distinctii din partea agentiei "Beobasket" baschetbalistul Dejan Milojevic (Partizan Belgrad) - jucatorul anului, juniorii Nikola Dragovic si Marko Keselj (ambii de la Avala Ada) - cele mai mari sperante, precum si Luka Pavicevic (Atlas) - antrenorul anului. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.