Federaþia Internaþionalã de Fotbal a informat FRF cã meciul Olanda - Romania, programat pe stadionul "Feyenoord" din Rotteram in ziua de 4 iunie, in cadrul grupei 1, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2006, va fi a
Federaþia Internaþionalã de Fotbal a informat FRF cã meciul Olanda - Romania, programat pe stadionul "Feyenoord" din Rotteram in ziua de 4 iunie, in cadrul grupei 1, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2006, va fi arbitrat de o brigadã italianã.
La centru se va afla Massimo De Santis (43 de ani, arbitru FIFA din anul 2000), de profesie inspector de poliþie. In actuala stagiune, De Santis a arbitrat, printre altele, patru meciuri din Liga Campionilor (ultimul fiind Arsenal FC - FC Bayern München) ºi prima manºã a semifinalelor Cupei UEFA, Sporting Lisabona - AZ Alkmaar (2-1).
Tot ieri, Federaþia Romanã de Fotbal a primit de la FIFA inºtiinþarea conform cãreia partida Romania - Armenia, ce va avea loc in ziua de 8 iunie, va fi condusã de o brigadã de arbitri din Grecia, care-l va avea la centru pe Athanassios Briakos.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.