Intrat in linie dreapta, campionatul Diviziei A la fotbal programeaza astazi partidele contand pentru etapa 24. Meciurile zilei se disputa la Iasi si Craiova.
In Banie, Universitatea primeste vizita ultimei clasate, FCM Brasov, echipa care pr

Intrat in linie dreapta, campionatul Diviziei A la fotbal programeaza astazi partidele contand pentru etapa 24. Meciurile zilei se disputa la Iasi si Craiova.
In Banie, Universitatea primeste vizita ultimei clasate, FCM Brasov, echipa care practic este retrogradata, dar dispusa pana la final pentru un efort maxim, asa cum s-a vazut si in ultimul joc, cand Dinamo nu a reusit sa invinga la Brasov. Pentru olteni, o eventuala victorie ar mentine cu sanse minime in disputa pentru evitarea retrogradarii; orice alt rezultat ar trimite Craiova pentru cel putin un an in divizia secunda. In Dealul Copoului, Poli Iasi intalneste intr-un meci cu mari implicatii pentru configuratia finala a clasamentului, lidera actuala a campionatului, Steaua.
In economia punctelor, un rezultat de egalitate ar multumi probabil pe ieseni, dar bucurestenii ar pierde doua puncte extrem de importante in disputa pentru castigarea titlului, tinand cont ca urmatorul joc il au programat tot in deplasare, la Galati.
In Trivale, FC Arges nu concepe decat victoria in meciul cu FCM Bacau si in cazul in care va fi obtinuta, mentinerea in prima divizie ar devenii o realitate, bacauanilor ramandu-le sansa de supravietuire, in urma jocului rezultatelor. In completarea programului etapei, meciuri de mare interes au loc in Regie - Sportul Studentesc-CFR Cluj, la Constanta - Farul-FC National, dar mai ales in Stefan Cel Mare - Dinamo - Poli Timisoara.

Programul etapei 24

Poli Iasi - Steaua ora 16.30 - National TV
Arbitri - M.Salomir - Eg.Parvulercu, M.Savaniu
Farul Constanta - FC National ora 17.00 -TVR2
Arbitri - V.Berbecaru - D.Burloiu, I.Mirt
Apulum Alba Iulia - Gloria Bistrita ora 17.00
Arbitri - Alex.Tudor - A.Florescu, Fl.Stanescu
FC Arges - FCM Bacau ora 17.00
Arbitri - A.Helesteanu - A.Vidan, Cl.Tripa
Sportul Studentesc - CFR Cluj ora 17.00
Arbitri - S.Coltescu - I.Popa, Z.Szekely
Univ.Craiova - FCM Brasov ora19.00 Telesport
Arbitri - Alex.Tudor - N.Marodin, C.Avram
Dinamo - Poli Timisoara ora 20.15 TVR1
Arbitri - S.Corpodean - Cr.Nica, O.Sovre
Rapid - Otelul Galati ora 21.30
Arbitri - L. Dan - A.Onita, M. Nagy


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.