Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a atras atentia, ieri, intr-o declaratie facuta in plenul Camerei, asupra a ceea ce el a descris drept "fenomenul ingrijorator al exploatarii politice a crizei" ostaticilor romani in Irak. Ovidiu Silaghi a precizat ca
Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a atras atentia, ieri, intr-o declaratie facuta in plenul Camerei, asupra a ceea ce el a descris drept "fenomenul ingrijorator al exploatarii politice a crizei" ostaticilor romani in Irak. Ovidiu Silaghi a precizat ca se refera la strangerea de semnaturi in Piata Universitatii pe doua tipuri de liste. "De la persoane mai putin avizate se strangeau semnaturi pentru retragerea trupelor romane din Irak, iar de la anumite personalitati publice semnaturi de solidaritate cu ostaticii", a spus Silaghi. Potrivit relatarilor dintr-un cotidian central, pe care deputatul liberal l-a utilizat ca sursa a informatiilor sale, persoana care dirija strangerea semnaturilor era "un fost expert sau consilier caruia i-a incetat contractul de colaborare la Comisia parlamentara pentru problemele revolutionarilor, dar pentru care se fac presiuni pentru reangajare dinspre zona PSD". In opinia lui Ovidiu Silaghi, prin strangerea respectivelor semnaturi se incearca acreditarea ideii ca este vorba de o actiune a fostului partid de guvernamant. "Este injositor sa incerci sa incerci sa castigi capital politic de pe urma unei nenorociri", a spus deputatul PNL. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.