Cea mai mare companie germana de asigurari, Allianz, ar putea achizitiona noi firme pentru a-si extinde reteaua de puncte de vanzare, a declarat directorul executiv al companiei, Michael Diekmann, intr-un interviu acordat cotidianului "Suddeutsche Ze
Cea mai mare companie germana de asigurari, Allianz, ar putea achizitiona noi firme pentru a-si extinde reteaua de puncte de vanzare, a declarat directorul executiv al companiei, Michael Diekmann, intr-un interviu acordat cotidianului "Suddeutsche Zeitung", citat de Reuters. "Datorita preluarilor efectuate anul trecut, avem o pozitie de piata buna. Suntem interesati de extinderea retelei, motiv pentru care suntem dispusi sa negociem cu oricine are ceva de calitate de oferit", a mai spus Diekmann, precizand insa ca, in acest moment, compania nu are in vedere oferte concrete. In 2001, Allianz a achizitionat Dresdner Bank, pentru suma de 24 de miliarde de euro, pentru a vinde polite de asigurare clientilor institutiei. Aceasta preluare nu a dat, insa, rezultatele scontate. Rezultatele Allianz pentru ultimul trimestru al anului 2004, anuntate in luna martie, au fost diminuate de pierderile inregistrate de Dresdner.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.