Investiþiile miliardarului rus Roman Abramovici la Chelsea incep sã dea roade, gruparea londonezã reuºind la sfarºitul sãptãmanii trecute sã-ºi adjudece, dupã o pauzã de 50 de ani, titlul de cam
Investiþiile miliardarului rus Roman Abramovici la Chelsea incep sã dea roade, gruparea londonezã reuºind la sfarºitul sãptãmanii trecute sã-ºi adjudece, dupã o pauzã de 50 de ani, titlul de campioanã a Angliei. Panã a ajunge aici, Abramovici a fost nevoit sã cheltuiascã aproximativ 1 milion de lire sterline pe zi din iulie 2003, cand a preluat gruparea londonezã.
"Aceastã echipã este foarte specialã. Vreau sã rãman aici mai mulþi ani ºi sã-mi prelungesc contractul, deoarece inima mea este alãturi de acest club. Jucãtorii au o mentalitate specialã, ambiþie ºi hotãrare. Ne-am luptat ºi am suferit impreunã.
Ne-am luptat ca niºte lei pentru titlu ºi il meritãm", a spus antrenorul Jose Mourinho, cel care a dovedit cã rãmane cel mai mare antrenor din lume, dupã ce a reuºit sã aducã pe FC Porto doi ani consecutiv in atenþia Europei.
Performanþa obþinutã de Chelsea va fi sãrbãtoritã cu mare fast la finalul sezonului, jucãtorii urmand a se destinde printr-o cãlãtorie de patru zile la Las Vegas. Fotbaliºtii, printre care se numãrã John Terry, Frank Lampard, Joe Cole, Didier Drogba, Petr Cech ºi Arjen Robben, vor fi cazaþi la hotelul Bellagio, devenit celebru dupã ce a apãrut in filmul Ocean's Eleven. Ei vor pleca in Statele Unite singuri, fãrã soþii sau prietene. Panã atunci, Chelsea sperã sã-ºi intregeascã performanþa prin caºtigarea in premierã a Ligii Campionilor. Londonezii vor juca in aceastã searã, pe "Anfield Road", cu Liverpool in manºa retur a semifinalelor Ligii.
Trupa lui Mourinho va avea cel mai probabil nevoie de un rezultat favorabil, dupã ce in tur meciul s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.