Unirea Focsani, club din Seria I a Diviziei B, a fost declarata ieri falita de catre Tribunalul Vrancea. La solicitarea Directiei Generale de Finante Publice din localitate, inregistrata inca din luna februarie Tribunal a luat joi dupa amiaza decizia
Unirea Focsani, club din Seria I a Diviziei B, a fost declarata ieri falita de catre Tribunalul Vrancea. La solicitarea Directiei Generale de Finante Publice din localitate, inregistrata inca din luna februarie Tribunal a luat joi dupa amiaza decizia, ca urmare a datoriilor de peste 4 miliarde de lei pe care gruparea le are la bugetul de stat. De altfel, echipa moldava nu mai joaca in campionat de trei etape, din cauza unei datorii de 1800 de dolari catre Florin Boiciuc, Comisia pentru Statutul Jucatorului decizand neprogramarea nici in aceasta etapa, ceea ce duce automat la retrogradarea in Divizia C. Toate echipele care au in program meci cu Unirea Focsani vor castiga cu 3-0 la "masa verde". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.