Sporting Lisabona, cu Marius Niculae rezerva, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa olandeza AZ'67 Alkmaar, in prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA. Oaspetii au deschis scorul in minutul 36, prin Landzaat, dar portughezii au revenit
Sporting Lisabona, cu Marius Niculae rezerva, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa olandeza AZ'67 Alkmaar, in prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA. Oaspetii au deschis scorul in minutul 36, prin Landzaat, dar portughezii au revenit rapid, Douala egaland un minut mai tarziu. Cel de-al doilea gol al "leilor"a fost marcat de Pinilla, in minutul 80. In cealalta semifinala a Cupei UEFA, FC Parma a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe teren propriu in fata formatiei TSKA Moscova. Meciurile retur sunt programate pe 5 mai, iar ultimul act al competitiei se va disputa pe 18 mai la Lisabobna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.