Cotat al cincilea favorit al turneului de la München, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, Andrei Pavel si-a continuat, ieri dupa-amiaza, marsul triumfal spre trofeul intrecerii din circuitul "Masters Series" si s-a califica
Cotat al cincilea favorit al turneului de la München, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, Andrei Pavel si-a continuat, ieri dupa-amiaza, marsul triumfal spre trofeul intrecerii din circuitul "Masters Series" si s-a calificat in semifinale. Decis sa urce din nou pe treptele topul ATP, Pavel a reusit, ieri, sa treaca in cadrul sferturilor de finala si de olandezul Raemon Sluiter, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, la capatul unui meci dominat autoritar de liderul echipei noastre de Cupa Davis. Astfel, conform organizatorilor, Pavel si-a asigurat pana acum un bonus de 15 puncte in topul ATP si un cec in valoare de 15.300 de euro. De mentionat ca Pavel a reusit sa urce si in semifinalele concursului de dublu, facand pereche cu bunul sau prieten Gabriel Trifu, dupa ce in sferturi, au castigat, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, disputa cu principalii favoriti, cuplul ceh Cyril Suk/Pavel Vizner. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.