Cameramanul de la Prima TV, Sorin Miscoci, si-a facut pasaportul in regim de urgenta, ridicandu-l de la Directia de Pasapoarte cu doar trei zile inainte de plecarea la Bagdad. Sorin Miscoci era obisnuit cu plecarile in afara tarii. Era deja la al tre
Cameramanul de la Prima TV, Sorin Miscoci, si-a facut pasaportul in regim de urgenta, ridicandu-l de la Directia de Pasapoarte cu doar trei zile inainte de plecarea la Bagdad. Sorin Miscoci era obisnuit cu plecarile in afara tarii. Era deja la al treilea pasaport, pe primele doua fiind nevoit sa le schimbe pentru ca nu mai era loc pentru alte vize.
intre timp, criza ostaticilor pare sa fi intrat intr-un con de umbra din moment ce de trei zile nu se mai stie nimic de soarta celor trei jurnalisti romani si a ghidului lor, Mohamad Munaf. Autoritatile romane inca asteapta un semn din partea rapitorilor, dupa ce le-au cerut acestora eliberarea neconditionata a lui Marie-Jeanne Ion.
Ultima veste venita din partea celulei de criza este ca Sorin Miscoci, Marie-Jeanne Ion si Ovidiu Ohanesian sunt in viata.
Ieri, ziaristii sibieni au inmanat prefectului o lista cu semnaturile catorva sute de oameni care sunt de acord cu retragerea trupelor romanesti din Irak.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.