Stelistii Tiberiu Curt si Daniel Oprita (foto stanga) au fost supusi in aceste zile unor interventii chirurgicale la Clinica Izokinetic din Bologna, anunta site-ul clubului din Ghencea. Curt s-a operat acum o saptamana pentru a doua oara la ligamentu
Stelistii Tiberiu Curt si Daniel Oprita (foto stanga) au fost supusi in aceste zile unor interventii chirurgicale la Clinica Izokinetic din Bologna, anunta site-ul clubului din Ghencea. Curt s-a operat acum o saptamana pentru a doua oara la ligamentul incrucisat intern, el reaccidentandu-se in aceasta iarna, la meciul amical disputat in Italia cu Internazionale Milano. Perioada de recuperare a fundasului va dura aproximativ patru luni, el urmand s-o faca in intregime in Italia, la inceput prin gimnastica individuala, apoi, treptat, prin alegare si joc cu mingea. Joi i-a venit randul la "cutit" si lui Daniel Oprita, care a fost supus unei interventii pentru o leziune la ligamentul colateral intern. Operatia a fost realizata de doctorul Marcacci si a decurs foarte bine. Lui Oprita i s-a introdus in genunchi o tija metalica avand rolul de a-i sustine ligamentul pana acesta se va prinde, apoi tija va fi scoasa. Atacantul stelist va ramane internat in clinica din Bologna inca 10-12 zile, dupa care va urma un program de recuperare care va dura doua luni. Ca pacienti, cei doi jucatori ai Stelei sunt "colegi de suferinta" cu nume sonore din fotbalul italian, precum Falcone (Sampdoria), Delvecchio (Brescia) si Igli Tare (Bologna), dar si cu doi dintre fotbalistii Politehnicii Timisoara, Soltuz si Mansour. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.