Dupa primele meciuri din semifinalele Diviziei A la baschet masculin, finalistele sezonului precedent, CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo-Erbasu, conduc cu scorul general de 2-0 in disputele cu Poli Carbochim Cluj si Farul Constanta, si se indreapta cu p
Dupa primele meciuri din semifinalele Diviziei A la baschet masculin, finalistele sezonului precedent, CSU Asesoft Ploiesti si Dinamo-Erbasu, conduc cu scorul general de 2-0 in disputele cu Poli Carbochim Cluj si Farul Constanta, si se indreapta cu pasi repezi spre o noua finala incendiara. Daca in prima zi, "marinarii" au trecut pe langa surpriza, in schimb, joi seara, ros-albii s-au impus clar, cu scorul de 84-68, desi l-au pierdut pe Virgil Carutasu (foto), care nu va mai putea juca pana la finalul sezonului din cauza unei fracturi. La Ploiesti, dupa un prim meci in care campionii en-titre n-au intampinat probleme, joi seara, clujenii au fortat ceva mai mult nota, dar au cedat din nou, cu scorul de 66-71. In competitia feminina, Livas Targoviste si Sportul Studentesc Omnilogic sunt si ele cu un pas in finala, castigand ambele partide disputate cu CSU Terapia Cluj si CET Govora. Daca Livas a inregistrat doua succese pe teren propriu, in schimb, marea surpriza a venit din partea studentelor, care au reusit dubla in deplasare, in ciuda eforturilor depuse de elevele antrenorului Moise de a obtine macar o victorie. Reamintim ca semifinalele se disputa dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.