Azi se va desfasura etapa a 23-a a campionatului Diviziei A la fotbal, o etapa atractiva care poate produce mutatii in clasament. Liderul Steaua, care a fost scurtcircuitat pe litoral, unde a pierdut cu 0-1 intalnirea cu Farul, sustine un meci import

Azi se va desfasura etapa a 23-a a campionatului Diviziei A la fotbal, o etapa atractiva care poate produce mutatii in clasament. Liderul Steaua, care a fost scurtcircuitat pe litoral, unde a pierdut cu 0-1 intalnirea cu Farul, sustine un meci important cu Sportul Studentesc. Jucatorii lui Walter Zenga nu-si pot permite o relaxare, fiind urmariti de Dinamo si Rapid, care asteapta la cotitura pentru a micsora distanta care ii separa de lider.
"Gasca nebuna" a lui Dan Petrescu este capabila de surprize, incercand sa profite de orice greseala a stelistilor. In acest veritabil derbi interbucurestean nu va evolua portarul Martin Tudor, eliminat la Constanta. Se asteapta o confruntare apriga, in care calculul hartiei o indica favorita pe Steaua, dornica de reabilitare in fata propriilor suporteri.
Un meci cu o mare incarcatura psihica se va desfasura in orasul lui Bacovia, unde FCM Bacau va primi vizita Universitatii Craiova. Oltenii, cu ambitia recunoscuta, vor juca cu disperare, avand o mare foame de puncte, sperand intr-o salvare miraculoasa de la retrogradare. Un esec pe teren propriu al gazdelor i-ar putea arunca si pe moldoveni in zona nisipurilor miscatoare ale retrogradarii. Invinsa cu un scor de forfait de Poli Timisoara, Rapid se deplaseaza la Bistrita pentru meciul cu Gloria, fiind convinsa ca ardelenii nu-si pot permite luxul sa ofere puncte oaspetilor, pentru ca orice pas gresit de acum incolo ar putea sa-i coste scump. Ramane de vazut cum se vor mobiliza feroviarii pentru a remonta punctele pierdute etapa trecuta. Dinamo, aflata la 5 puncte de lider, va incerca sa infunde si mai tare pe FCM Brasov, echipa care a preluat lanterna rosie.

Programul etapei a 23-a

FCM Bacau - U. Craiova - ora 13,00
Arbitri: S. Corpodean - C. Nica, A. Onita
Gloria - Rapid - ora 15,00, TVR 2
Arbitri: A. Helesteanu - M. Savaniu, O. Sovre
FC Brasov - Dinamo - ora 16,20, National TV
Arbitri: M. Salomir - I. Popa, I. Parvulescu
Steaua - Sportul - ora 17,00, TVR 1
Arbitri: Al. Tudor - N. Marodin, A. Vidan
Poli Iasi - Otelul - ora 17,00
Arbitri: C. Balaj - Z. Szekely, T. Marchis
CFR Cluj - Farul - ora 17,00
Arbitri: Al. Deaconu - Fl. Stanescu, Fl. Buzarnescu
FC National - FC Arges - ora 19,15, Telesport
Arbitri: S. Coltescu - C. Avram, E. Crangasu
Poli Timisoara - Apulum - ora 20,30, Antena 1
Arbitri: M. Bocaneala - M. Nagy, N. Meghesan


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.