Conducerea Federatiei Romane de Atletism a trimis, joi dupa-amiaza, la IAAF, dosarul medical al campioanei europene Elena Iagar si asteapta un raspuns saptamana viitoare, privind dereglarile hormonale descoperite in urma testului doping pe care atlet
Conducerea Federatiei Romane de Atletism a trimis, joi dupa-amiaza, la IAAF, dosarul medical al campioanei europene Elena Iagar si asteapta un raspuns saptamana viitoare, privind dereglarile hormonale descoperite in urma testului doping pe care atleta l-a efectuat in vederea Europenelor de sala de la Madrid. "Nu pot sa spun decat ca dosarul intocmit de medicii de la Institutul National de Medicina Sportiva a fost trimis la IAAF. Alte detalii despre afectiunile sportivei nu stiu, pentru ca nu am citit dosarul. Oricum, pana primim un raspuns oficial de la forul international, informatiile despre starea de sanatate a sportivei sunt strict confidentiale", a declarat pentru Mediafax presedintele FRA, Iolanda Balas Soter. Reamintim ca dosarul medical al Elenei Iagar a fost trimis la IAAF dupa ce comisia medicala a forului international a solicitat staff-ului FRA unele lamuriri in legatura cu tratamentul medical pe care l-a efectuat campioana europeana a probei de 1500 de metri. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.