Gica Craioveanu, atacantul echipei spaniole Getafe, a declarat ca, pentru prima oara, se gandeste sa nu se retraga din activitatea competitionala, desi anuntase in repetate randuri ca va renunta la fotbal la finalul actualului sezon, a notat ieri cot
Gica Craioveanu, atacantul echipei spaniole Getafe, a declarat ca, pentru prima oara, se gandeste sa nu se retraga din activitatea competitionala, desi anuntase in repetate randuri ca va renunta la fotbal la finalul actualului sezon, a notat ieri cotidianul AS. "Sincer, pentru prima oara ma gandesc sa continui. Duminica trecuta am trait unul din cele mai fericite momente din cariera mea, cu 13.000 de oameni care imi cereau sa raman. Este un lucru foarte frumos, iar suporterii sunt cei care au cea mai mare influenta in privinta deciziei mele", a spus Craioveanu. Intrebat daca s-a gandit sa renunte la oferta din Qatar si sa continue la Getafe, Craioveanu a raspuns: "Vom continua sa ne bucuram de acest an, iar apoi vom mai vedea. Sezonul viitor va fi foarte dificil, pentru ca Getafe nu mai este echipa-surpriza, iar presedintele va trebui sa depuna eforturi pentru a face o echipa frumoasa, care sa nu retrogradeze". Jucatorul roman de 37 de ani a vorbit si despre jocul pe care echipa sa il va sustine duminica pe terenul lui Villarreal, in etapa a 34-a a campionatului. "Va fi inca o partida speciala pentru mine. Am petrecut patru ani acolo, mi-a fost foarte bine si am obtinut succese importante. Iar, mai mult, oamenii m-au tratat cu dragoste si caldura si va fi ceva special sa joc pe El Madrigal. Daca marchez un gol nu ma voi bucura, din respect pentru toti acei oameni care m-au iubit", a spus Craioveanu. Atacantul roman vrea ca Getafe sa se salveze matematic de la retrogradare intr-un meci de pe teren propriu. "Presedintele are sampania pregatita, dar se pare ca dopul nu vrea sa iasa. Personal as prefera ca salvarea matematica de la retrogradare sa o sarbatorim acasa, inconjurati de publicul nostru. Asta nu inseamna ca nu incercam sa facem acest lucru la Villarreal". Si cotidianul Marca a scris ieri ca "Gika" este decis sa mai evolueze un sezon la Getafe, desi nu a facut public acest lucru. "Nici oasele sale obosite, nici petrodolarii din Qatar nu au avut de castigat in fata suporterilor care i-au cerut idolului lor sa conduca proiectul "albastrilor" in Primera. Contractul de prelungire este pe cale sa fie definitivat, iar presedintele Angel Torres il va imbunatati. Presedintele stie ca Gica Craioveanu costa bani, dar nici nu va fi o cantitate care sa depaseasca sumele celorlalti coechipieri", scrie Marca. Sursa citata mentioneaza ca asupra atacantului roman au exercitat presiuni pentru a continua atat presedintele Angel Torres, cat si antrenorul Quique Flores. "Dar acesti oficiali au un aliat care a jucat un rol fundamental in decizia lui Gica. "Si Gemma mi-a cerut sa nu ma retrag", a spus Craioveanu, facand referire la sotia sa", noteaza Marca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.