Universitatea Craiova cauta invierea la Bacau, acolo unde intentioneaza sa castige toate punctele pentru a reaprinde speranta evitarii retrogradarii. Dupa 3-0 etapa trecuta cu FC National, pe fondul unui joc bun, oltenii, cu Plesan (foto dreapta) in
Universitatea Craiova cauta invierea la Bacau, acolo unde intentioneaza sa castige toate punctele pentru a reaprinde speranta evitarii retrogradarii. Dupa 3-0 etapa trecuta cu FC National, pe fondul unui joc bun, oltenii, cu Plesan (foto dreapta) in echipa, pot impusca doi iepuri dintr-un foc - in cazul unei victorii, pe langa cele trei puncte putand aduce si Bacaul in "zona minata" a clasamentului. * Invinsi fara drept de apel de Poli Timisoara la mijlocul acestei saptamani, giulestenii incearca sa repare "adevarul" pe taramul altadata primitor al Bistritei. Ramane de vazut daca si astazi va fi la fel de usor cu Gloria, echipa care, in cazul unei noi infrangeri pe teren propriu, ar ajunge in partea "alunecoasa" a clasamentului. Rapidul nu ii poate folosi in acest joc pe Perja, M. Constantin si N. Constantin, dar dupa evolutia acestora din meciul cu Poli absenta lor poate fi un castig. * Dupa victoria dubioasa si anonima cu FCM Bacau, Dinamo merge la Brasov cu gandul la trei puncte, care ar mentine "cainii" la cinci in spatele Stelei. O misiune nu prea grea, tinand cont de ce joaca "stegarii" in acest moment. Totusi, daca gazdele pierd, ajung la minus 19 in clasamentul "adevarului" si isi pot lua adio de la Divizia A * In mod normal, la Cluj ar trebui sa fie un meci de mijlocul clasamentului, insa ardelenii se tem ca daca vor mai pierde doua meciuri pe teren propriu intra serios in plutonul echipelor care lupta pentru evitarea retrogradarii. Constantenii vin dupa victoria in fata Stelei si ramane de vazut daca Grigoras va reusi sa-i tina in priza si pentru acest meci. * Liderul primeste pe teren propriu "gasca nebuna" din Regie si are nevoie obligatoriu de trei puncte pentru a continua cursa spre titlu. Ca si inaintea meciului pierdut cu Farul, Zenga si-a avertizat elevii ca au in fata un adversar periculos, capabil de orice, dar a facut apel si la public sa-l primeasca decent pe Dan Petrescu, injurat nu demult de catre fanii stelisti pentru ca a antrenat o perioada scurta Rapidul. "Bursucul" s-a obisnuit cu capriciile elevilor sai, care pot, la fel de lejer, sa castige cu 3-0 in Ghencea sau sa piarda cu 5-0. "La un asemenea meci nu trebuie sa mai fac sedinta, sa-i mai motivez, doar ii asez in teren si sunt convins ca vor da totul", a spus Petrescu despre meciul cu Steaua * Prima deasupra liniei de demarcare a retrogradarii, Poli Iasi trebuie sa castige toate meciurile acasa pentru a ramane in Divizia A si la anul. Inclusiv partida de azi cu Otelul, o echipa aflata in zona neutra a clasamentului, care se gandeste mai mult la banii pe care Mittal Steel i-ar pompa in club din sezonul viitor. * In Cotroceni este programat un alt meci fara vreo miza deosebita, FC National - FC Arges. Cartu va avea posibilitatea sa-si exerseze din nou apararea beton, in timp ce "bancarii" vor sa faca uitat esecul drastic suferit miercuri la Craiova.
* Ultima partida a etapei se disputa la Timisoara, lidera intr-un clasament al returului de campionat. Cu sase victorii din sapte meciuri, Poli trage cu ochiul spre fruntea ierarhiei si regreta ca nu are cateva puncte in plus pentru a intra in lupta pentru titlu. Adversarul pare unul facil, Apulum, insa ardelenii incearca sa se agate macar de un punct pentru a iesi din situatia disperata in care se afla in clasament, ramane de vazut daca vor putea obtine ceva in fata unei trupe pe val. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.