Dupa stagiul de pregatire efectuat in Turcia, echipa feminina de box a Romaniei a participat la Turneul International Ahmet Comer de la Istanbul, unde s-au intrecut sportive din 36 de tari. "A fost un test util, care ne-a permis sa verificam gradul d
Dupa stagiul de pregatire efectuat in Turcia, echipa feminina de box a Romaniei a participat la Turneul International Ahmet Comer de la Istanbul, unde s-au intrecut sportive din 36 de tari. "A fost un test util, care ne-a permis sa verificam gradul de pregatire al pugilistelor noastre, inaintea CE din Norvegia. Delegatia tarii noastre a cucerit 6 medalii, una de aur, trei de argint si doua de bronz, Romania clasandu-se pe locul doi, dupa Turcia", ne-a declarat antrenorul emerit Adrian Lacatus, care a insotit lotul reprezentativ alaturi de Stelian Sandu, presedintele boxului feminin.
Din cele patru sportive prezente in finala, Camelia Negrea (cat. 46 kg) a obtinut medalia de aur, iar Steluta Duta (48 kg), Mihaela Cijevschi (54 kg) si Luminita Turcin (66 kg) au castigat medalii de argint. Alina Nitu (54 kg) si Gabriela Mitran (80 kg) au intrat in posesia medaliilor de bronz. In continuare, lotul feminin va efectua ultima etapa a pregatirilor inainte de europene la Complexul Sportiv Lia Manoliu.
La CE din Norvegia (8-15 mai) vor face deplasarea 11 sportive: Camelia Negrea, Steluta Duta, Diana Ungureanu, Alina Nitu, Mihaela Cijevschi, Florin Popa, Larisa Pop, Luminita Turcin, Larisa Rosu, Gabriela Mitran si Adriana Hosu. Lotul are ca obiectiv de performanta cucerirea a 1-3 medalii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.