Castigatorii Olimpiadelor Comunicarii au fost premiati miercuri seara, in cadrul unei festivitati desfasurate la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti. Olimpiadele Comunicarii reprezinta un proiect anual organiz
Castigatorii Olimpiadelor Comunicarii au fost premiati miercuri seara, in cadrul unei festivitati desfasurate la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti. Olimpiadele Comunicarii reprezinta un proiect anual organizat de Asociatia Ethos si constau in patru competitii corespunzatoare celor mai importante domenii ale pietei de comunicare: advertising, relatii publice, comunicare institutionala si comunicare politica. In cadrul concursului, 42 de echipe formate din cate cinci studenti si calificate in urma unor preselectii la care au participat peste 800 de candidati, au realizat timp de doua saptamani strategii de imagine pentru o serie de "clienti" reali: companii, ministere au oameni politici. In urma acestei perioade, echipele finaliste si-au prezentat campaniile realizate, in fata publicului si a unui juriu care a avut in componenta personalitati marcante ale industriei de comunicare din Romania: specialisti din companii, din agentii de relatii publice si advertising, jurnalisti de top si figuri importante ale spatiului universitar. Castigatoare la proba advertising a fost echipa Reservoir Eggs (Andreea Banica, Andrei Staicu, Liviu Spurcaciu, SorinTofan si Diana Ionel), care a realizat o campanie de advertising pentru publicatia Business Magazin. La proba de comunicare institutionala, pe primul loc s-a clasat echipa R.acord (Cosmin Pojoranu, Razvan Crisan, Ina Ghita, Andreea Vasile, Corina Ifrose-Murafa), care a lucrat pentru Ministerul Justitiei, in timp ce prima la proba de relatii publice a fost echipa ToP Racers (Dan-Octavian Catana, Ioana Cristina Coraci, Corina Dragoi, Raluca Mihalacioiu si Mihaela Similea), cu o campanie de comunicare pentru Unilever. La comunicare politica, locul I a fost ocupat de echipa CASCADE (Elena Bululete, Radu-Mihai Filip, Claudia Munteanu, Andrei Cristian Constantinescu, Filip Arinei) care a realizat o campanie pe o tema propusa de senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs. Medaliile castigate in cadrul Olimpiadelor Comunicarii reprezinta cea mai importanta distinctie pe care o poate obtine in Romania un tanar care isi doreste o cariera intr-unul din domeniile comunicarii profesioniste. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.