Atacantul Adrian Neaga a marcat golul victoriei in meciul pe care echipa sa, Chunnam Dragons, l-a disputat, miercuri, in compania formatiei Seongnam, in etapa a X-a a campionatului din Coreea de Sud, informeaza publicatia The Korea Times. Neaga a mar
Atacantul Adrian Neaga a marcat golul victoriei in meciul pe care echipa sa, Chunnam Dragons, l-a disputat, miercuri, in compania formatiei Seongnam, in etapa a X-a a campionatului din Coreea de Sud, informeaza publicatia The Korea Times. Neaga a marcat in minutul 12.
Fostul fotbalist al formatiei Steaua a semnat, in luna februarie, un contract pe trei sezoane cu echipa Chunnam Dragons.
Atacantul Adrian Ilie a inscris si el un gol pentru FC Zürich, in meciul pierdut, in deplasare, cu scorul de 1-5, in fata formatiei FC Thun, in etapa a XXXI-a a campionatului Elvetiei.
Ilie, care a deschis scorul in minutul 31, a evoluat pe toata durata partidei, la fel si coechipierii sai, Mihai Tararache si Iulian Filipescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.