BR Dinamic Distribution, membra a RTC Holding, lanseaza pe 4 mai, berea Krombacher pe piata romaneasca, informeaza un comunicat de presa. "Povestea berii Krombacher a inceput in preajma anului 1722, cand minerul Fresenius, aflat in cautare de metale
BR Dinamic Distribution, membra a RTC Holding, lanseaza pe 4 mai, berea Krombacher pe piata romaneasca, informeaza un comunicat de presa. "Povestea berii Krombacher a inceput in preajma anului 1722, cand minerul Fresenius, aflat in cautare de metale pretioase in regiunea muntilor Rothar, a descoperit un izvor de apa minerala mult mai pretios decat orice zacamant de aur. Ziua in care minerul a gasit izvorul a reprezentat momentul in care s-a creat esenta regasita de sute de ani in berea Krombacher", se precizeaza in comunicat. De mentionat ca berea se va gasi in restaurantele si magazinele de top din Bucuresti. Pretul la care va putea fi achizitionata va varia intre 39.000 si 79.500 de lei. Pentru inceput, firma importatoare va aduce pe piata bere blonda cu si fara alcool, la doza si la sticla (0,5l si 0,33l). Selectiv se va gasi si bere Krombacher la butoi de 5l si la draft. BR Dinamic Distribution, membru al RTC Holding, unic importator pentru Romania este o companie care a intrat pe piata in ianuarie 2005. (M.C.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.