Gica Hagi, antrenorul lui Galatasaray Istanbul, a declarat intr-un interviu aparut ieri in cotidianul Star, ca multumeste lui Besiktas pentru victoria cu 4-3 inregistrata week-end-ul trecut pe terenul lui Fenerbahce, rivala sa la titlu. "Prin victori
Gica Hagi, antrenorul lui Galatasaray Istanbul, a declarat intr-un interviu aparut ieri in cotidianul Star, ca multumeste lui Besiktas pentru victoria cu 4-3 inregistrata week-end-ul trecut pe terenul lui Fenerbahce, rivala sa la titlu. "Prin victoria obtinuta a pus o piedica lui Fenerbahce si a facut ca diferenta dintre noi si formatia lui Christoph Daum sa scada la patru puncte", a spus Hagi. "Regele" a facut referiri si la Daniel Pancu, jucator care a aparat poarta lui Besiktas in ultimul sfert de ora al meciului respectiv. "Pancu a aratat tuturor ce fotbalist bun este. Este nevoie de curaj si caracter ca sa treci in poarta la un astfel de meci. Pancu a avut curaj", a precizat Hagi. Antrenorul roman crede ca echipa sa poate castiga atat campionatul, cat si Cupa, in ultima competitie urmand sa joace finala cu Fenerbahce. Hagi a facut o comparatie intre situatia din sezonul trecut si cea din prezent la Galatasaray. "Ne indreptam spre castigarea titlului. In Cupa Turciei am ajuns in finala. In sezonul trecut, Galatasaray avea 41 de puncte dupa etapa a 24-a, iar acum noi avem 67 de puncte. Adica avem cu 26 de puncte mai mult si mai sunt de disputat cinci meciuri", a mentionat tehnicianul. Referitor la criticile care i-au fost adresate in ultima perioada, Hagi a spus: "Dumnezeu, cand a facut oamenii, le-a dat doi ochi. Insa cei care nu vor sa vada ce am facut eu inchid un ochi si se uita cu celalalt. Sunt foarte nemultumit din aceasta cauza. La finalul acestui sezon voi face dezvaluiri si voi spune tot adevarul". Gica Hagi a considerat ca Fenerbahce ocupa primul loc in clasamentul campionatului Turciei si datorita norocului. "Noi am fost invinsi in meciul cu Gazintepspor din cauza unui gol primit in ultimul minut, iar in partida cu Kayserispor aceasta echipa a egalat in ultimul minut. In schimb, Fenerbahce a invins formatiile Akcaabat Sebatspor, Genclerbirligi si Sakaryaspor inscriind in ultimele minute de joc. De aceea, Fenerbahce a obtinut 6-8 puncte in plus si noi ne aflam pe locul doi. Noi am avut putin noroc doar in meciul cu Akcaabat Sebatspor, scor 3-1. Sper ca in partidele din campionat si din Cupa, cu Fenerbahce, sansa sa fie de partea noastra", a mai spus Hagi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.