Membrii Guvernului isi vor depune, in sedinta de saptamana viitoare, declaratiile de avere, in forma propusa de Executiv, a anuntat, ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu. El a raspuns astfel la o intrebare a presei privind solicitarea deputatilor
Membrii Guvernului isi vor depune, in sedinta de saptamana viitoare, declaratiile de avere, in forma propusa de Executiv, a anuntat, ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu. El a raspuns astfel la o intrebare a presei privind solicitarea deputatilor de amanare a termenului pana la care trebuie depuse aceste documente. "Raspunsul pe care il voi da deputatilor va fi unul foarte simplu: in sedinta viitoare de Guvern, de astazi intr-o saptamana, toti membrii Cabinetului isi vor pregati si semna declaratiile de avere, in forma propusa de Executiv", a spus Tariceanu. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a anuntat in urma cu doua zile ca va solicita Guvernului sa amane, printr-o ordonanta de urgenta, termenul limita pentru depunerea noilor declaratii de avere si interese. De asemenea, membrii comisiei au decis sa amane dezbaterile la Ordonanta de Urgenta 14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.