Infrangerea Stelei de la Constanþa dãdea mari speranþe Rapidului de a se apropia la trei puncte de formaþia din Ghencea ºi sã dobandeascã ºanse reale la cucerirea titlului. Pentru asta, elevii lui Rãzvan L

Infrangerea Stelei de la Constanþa dãdea mari speranþe Rapidului de a se apropia la trei puncte de formaþia din Ghencea ºi sã dobandeascã ºanse reale la cucerirea titlului. Pentru asta, elevii lui Rãzvan Lucescu trebuiau sã depãºeascã, pe propriul teren, in faþa unor tribune goale, Poli Timiºoara, o echipã ce a renãscut in acest retur sub comanda lui Olãroiu.
Planurile giuleºtenilor au fost date insã peste cap, timiºorenii oferind miercuri searã, pe Giuleºti, o adevãratã lecþie de fotbal. In minutele 17 ºi 18, Coman a punctat de douã ori din mijlocul unei apãrãri giuleºtene visãtoare, pentru ca in minutele de prelungire ale primei reprize, Bãd sã marcheze pentru o victorie de senzaþie a Timiºoarei. Dupã prima infrangere pe teren propriu a Rapidului din acest sezon, patronul George Copos s-a limitat sã declare simplu: "Dezolant!".

Contra: Poli este echipa momentului

"Am fãcut un meci mare. Eu mã aºteptam sã caºtigãm, pentru cã am vãzut cã bãieþii erau motivaþi inainte de meci. Am jucat cu o echipã foarte bunã, dar, dacã ne luãm dupã rezultat, putem spune cã Poli este echipa momentului. Infrangerea de la Galaþi a fost un accident ºi eu spun cã dacã nu era acea sincopã, Poli putea sã spere la mai mult in acest moment", a spus Contra.
Fericit de rezultat era ºi internaþionalul Viorel Moldovan, care a calificat drept meritatã victoria din partida cu Rapid. "Am jucat bine tactic, am aplicat exact ceea ce ne-a cerut Oli ºi am pus in dificultate echipa Rapid. Spun cã este o victorie muncitã, dar ºi meritatã. A fost important acest meci, pentru cã, dupã cum se spune, la Bucureºti se dã ora exactã. Dupã acest meci trebuie insã sã fim realiºti ºi sã stãm cu picioarele pe pãmant", a spus Moldovan.
Victoria asupra Rapidului a fost sãrbãtoritã cu fast la Timiºoara, aproximativ 600 de suporteri adunandu-se, miercuri searã, in centrul oraºului, pentru a sãrbãtori victoria obþinutã de favoriþii lor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.