"Mergem pe Anfield Road si ne vom califica. Presiunea apasa acum pe umerii lor" au spus la unison Cole, Gudhjonssen si antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, dupa remiza alba contra lui Liverpool in prima mansa a semifinalelor UEFA Champions League.
"Mergem pe Anfield Road si ne vom califica. Presiunea apasa acum pe umerii lor" au spus la unison Cole, Gudhjonssen si antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, dupa remiza alba contra lui Liverpool in prima mansa a semifinalelor UEFA Champions League. Londonezii, care marcasera pe "Stamford Bridge" cinci goluri Barcelonei si patru lui Bayern, au fost anihilati miercuri seara de tactica defensiva pusa la punct de Rafa Benitez, tehnicianul lui Liverpool. Spaniolul a jucat cu trei mijlocasi defensivi, Biscan, Alonso si Gerrard, incercand sa opreasca incursiunile lui Lampard si Cole iar tactica aleasa nu l-a tradat. Ocaziile s-au impartit echitabil: cate doua pentru fiecare echipa. Drogba si Lampard au ratat prin imprecizie ocaziile meciului pentru Chelsea, de partea cealalta Riise si Baros aratand de ce este considerat Petr Cech cel mai bun portar din lume. "Cormoranii" s-au bucurat dupa fluierul final insa returul va fi disputat fara Xabi Alonso, avertizat in minutul 85 pentru un fault contestat de Benitez. Vestea buna pentru "rosii" este revenirea lui Dietmar Hamann, dupa o accidentare, veste rea: Robben si Duff vor fi apti suta la suta pentru Chelsea. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.