Connex, prima retea video de telefonie mobila din Romania, a prezentat, la editia din acest an a CERF, videotelefonie si alte servicii 3G aflate in exclusivitate in portofoliul Connex. "Dupa lansarea cu succes a serviciilor 3G in Romania, suntem bucu
Connex, prima retea video de telefonie mobila din Romania, a prezentat, la editia din acest an a CERF, videotelefonie si alte servicii 3G aflate in exclusivitate in portofoliul Connex. "Dupa lansarea cu succes a serviciilor 3G in Romania, suntem bucurosi ca la CERF le oferim oamenilor prilejul de a intra in legatura si a fi mai aproape, prin beneficiile unice ale videotelefoniei.
Daca va este dor de un prieten sau de o persoana iubita din Timisoara, Cluj, Constanta sau Iasi, veniti la standul Connex pentru a-i vedea si auzi intr-un apel video realizat catre magazinele Connex din cele patru orase, prin intermediul serviciilor noastre 3G. In plus, vizitatorii nostri au ocazia sa se bucure de demonstratii de televiziune mobila, muzica si jocuri si, nu in ultimul rand, de spectaculosul stand Connex", declara Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex.
VIP-uri din showbiz-ul romanesc, precum "Carcotasii" si trupa HiQ, au stat la dispozitia publicului pentru apeluri video, impreuna cu numeroase demonstratii ale ultimelor servicii oferite de Connex. Printre surprizele pregatite vizitatorilor standului Connex s-au numarat si concursuri, cu premii constand in telefoane 3G. Cardul 3G Connex Mobile Connect, care ofera acces la Internet, Intranet si e-mailul companiei, a fost, de asemenea, disponibil pentru demonstratii la standul Connex. Vizitatorii au avut si posibilitatea sa testeze solutia Blackberry, care va fi introdusa de Connex si Research In Motion (RIM) in prima jumatate a anului 2005. In acest an, Connex a fost partener oficial al CERF si a oferit acces Wireless LAN in spatiul expozitional Romexpo, inclusiv in Centrul de Presa. Connex detinea 4.910.000 de clienti la 31 decembrie 2004. Actionarii principali ai operatorului de telefonie mobila sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.