In prima manºã a semifinalelor Ligii Campionilor, marea echipã a miliardarului rus Roman Abramovici a fost þinutã in ºah, pe teren propriu, de Liverpool. Chelsea a obþinut doar un 0-0 in faþa "cormoranilor", ca
In prima manºã a semifinalelor Ligii Campionilor, marea echipã a miliardarului rus Roman Abramovici a fost þinutã in ºah, pe teren propriu, de Liverpool. Chelsea a obþinut doar un 0-0 in faþa "cormoranilor", care au fãcut totul pentru a nu pleca invinºi de pe "Stamford Bridge". Chiar dacã nu a adus goluri, meciul a fost unul disputat intr-o vitezã ameþitoare, in care fazele de poartã nu au lipsit. Primele au ratat gazdele, prin Drogba, care nu a nimerit poarta din situaþie excelentã. De partea cealaltã, Riise a luat la þintã portarul dupã ce a depãºit in dribling toatã apãrarea albaºtrilor. Panã la final, ambele echipe au mai trecut in douã randuri pe langã gol.
Remiza de acasã nu il neliniºteºte pe arogantul Mourinho, care e convins cã Chelsea se va califica printr-un succes in deplasare, in timp ce cormoranii nu se gandesc sã iroseascã ºansa de a juca din nou o finalã de Liga Campionilor dupã 20 de ani. "Vom avea suporterii noºtri aproape ºi vom invinge", a venit rãspunsul prompt al antrenorului lui Liverpool, Rafa Benitez.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.