Etapa a inceput in Regie, acolo unde "gasca nebuna" si-a reconfirmat renumele de echipa imprevizibila. Sportul nu a reusit decat o remiza, scor 1-1, cu "Poli" Unirea Iasi, lucru partial explicabil prin absentele din teren ale lui T. Balan (suspendat)
Etapa a inceput in Regie, acolo unde "gasca nebuna" si-a reconfirmat renumele de echipa imprevizibila. Sportul nu a reusit decat o remiza, scor 1-1, cu "Poli" Unirea Iasi, lucru partial explicabil prin absentele din teren ale lui T. Balan (suspendat), Ciupe si C. Lazar (accidentati). In plus, antrenorul Dan Petrescu a privit si acest meci din tribuna, "Bursucul" efectuand ultima etapa de suspendare din cele doua primite dupa meciul de la Constanta, cu FC Farul. Totusi, meritele moldovenilor trebuie mentionate. Iasiul a jucat bine, a avut perioade de dominare si ocazii de gol, fiind acum la un aparent linistitor -6 in clasamentul "adevarului". Altfel, ieri s-au implinit 60 de ani de la infiintarea gruparii iesene, care se numea initial Sportul Studentesc Iasi. Tot ieri, "centralul" Marius Martis, din Focsani, a debutat in Divizia A * FC Arges continua sirul rezultatelor bune dupa infrangerea din Ghencea. Pitestenii au trecut cu 2-0 de CFR Cluj, revelatia turului fiind departe de asteptari in partea a doua a campionatului. Argesul este in grafic, Cartu si-a revenit, in timp ce ardelenii incep sa-si faca probleme * Si Otelul pare in crestere dupa victoria de ieri, scor 2-1 cu Gloria Bistrita. Trupa lui Stoichita a inceput in forta, cu o "dubla" a lui V. Iacob, dar a tremurat in final, dupa reusita lui Pelecaci. In plus, Izvoreanu a fost eliminat in minutul 86, primind prosteste al doilea cartonas galben deoarece a sutat in minge dupa fluierul arbitrului * Apulum a castigat duelul disperatilor in fata lui FC Brasov, scor 1-0, si continua sa spere la o minune care sa salveze echipa de retrogradare. C. Ciobanu a transformat un penalty care a "ingropat" gruparea de sub Tampa. Brasovul este la -16 la "adevar" si mai asteapta acasa pe Dinamo, Sportul Studentesc si Steaua. Apulum a ajuns la 20 de puncte, insa "adevarul" este foarte slab, -13, fiind nevoie si de puncte din deplasare pentru inca un sezon in Divizia A. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.