Capitanul reprezentativei de rugby a Romaniei, Sorin Socol, va lipsi dupa toate probabilitatile de la urmatoarele patru meciuri ale tricolorilor, urmand sa se opereze la umar in cadrul unei clinici particulare din Franta. Dupa cum informeaza site-ul
Capitanul reprezentativei de rugby a Romaniei, Sorin Socol, va lipsi dupa toate probabilitatile de la urmatoarele patru meciuri ale tricolorilor, urmand sa se opereze la umar in cadrul unei clinici particulare din Franta. Dupa cum informeaza site-ul rugby.ro, medicii clubului din Agen, din prima liga franceza, unde evolueaza Sorin Socol, l-au supus pe capitanul nationalei noastre unor teste amanuntite, concluzia fiind ca operatia de la umar nu mai poate fi evitata. Conform doctorilor din Hexagon, perioada de recuperare poate fi de pana la trei luni, ceea ce insemna ca Socol va pierde meciurile pe care selectionata "frunzei de stejar" le va juca in aceasta vara. Conform programului anuntat de staff-ul FRR, Romania va evolua pe data de 5 iunie, impotriva galonatei echipe a Scotiei, la Bucuresti, in cel mai tare test de pe teren propriu din acest an, iar pe data de 11 iunie, tricolorii vor intalni Portugalia, in ultimul joc din actualul sezon al Cupei Europene a Natiunilor. In plus, rugbistii romani vor juca in turneul "Super Cup" din Japonia, unde vor intalni in perioada 25-29 mai, selectionata Japoniei si invingatoarea partidei dintre SUA si Canada. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.