Cupa UEFA programeaza astazi mansa intai a semifinalelor. Sporting Lisabona, echipa la care evolueaza si Marius Niculae, intalneste pe teren propriu, de la ora 22,15, pe AZ '67 Alkmaar, revelatia din acest an a competitiei. Olandezii sunt decimati de
Cupa UEFA programeaza astazi mansa intai a semifinalelor. Sporting Lisabona, echipa la care evolueaza si Marius Niculae, intalneste pe teren propriu, de la ora 22,15, pe AZ '67 Alkmaar, revelatia din acest an a competitiei. Olandezii sunt decimati de accidentari, internationalii Krompkamp, Mathijseen si Meerdink fiind toti indisponibili pana la sfarsitul sezonului. Sporting a avut un parcurs foarte bun in Cupa UEFA si se gandeste la finala ce se va desfasura la Lisabona.
In cealalta semifinala, FC Parma primeste, de la ora22, vizita lui TSKA Moscova, echipa venita din UEFA Champions League. Italienii nu au pus mare pret pe competitie, fiind mult mai preocupati de evitarea retrogradarii.
De partea cealalta, moscovitii sunt foarte proaspeti deoarece nu au jucat in weekend in campionat si par favoriti avand in vedere investitiile masive facute la TSKA. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.