Terminalul Cluj al Bursei Romane de Marfuri (BRM) a tranzactionat, anul trecut, produse de aproape 400 de miliarde de lei, ale unor companii din Transilvania, informeaza cotidianul Ziarul Clujeanului, citat de Mediafax. Terminalul Cluj al BRM functio
Terminalul Cluj al Bursei Romane de Marfuri (BRM) a tranzactionat, anul trecut, produse de aproape 400 de miliarde de lei, ale unor companii din Transilvania, informeaza cotidianul Ziarul Clujeanului, citat de Mediafax. Terminalul Cluj al BRM functioneaza din 2003, in baza unei colaborari intre BRM Bucuresti si societatea Bursa Transilvana. Printre activitatile Bursei din Cluj se regasesc: organizarea licitatiilor pentru vanzari de produse, servicii si lucrari, vanzarea bunurilor confiscate sau intrate in proprietatea statului si comercializarea stocurilor de marfuri ale societatilor comerciale la care statul este actionar majoritar. In 2004 au fost facute 257 de tranzactii, in valoare de 385 de miliarde de lei. Valoarea economiilor realizate de societatile care si-au achizitionat anul trecut produse prin Terminalul Cluj al BRM este de 19 miliarde de lei. Conducerea terminalului spera ca, in acest an, la Cluj, sa fie tranzactionate si cereale, dar si produsele comerciantilor prezenti la viitoarea Piata de Gros din Cluj. Terminalul din Cluj este primul din cele sapte existente in tara, din punct de vedere al volumului tranzactiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.