Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a reusit sa treaca peste capriciile vremii si s-a calificat in turul secund al turneului de la München, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Dupa ce in prima zi a compe
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a reusit sa treaca peste capriciile vremii si s-a calificat in turul secund al turneului de la München, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Dupa ce in prima zi a competitiei care face parte din circuitul "Masters Series" ploaia a anulat toate meciurile, marti, Pavel a intrat pe teren si l-a invins, in cadrul rundei inaugurale, pe germanul Alexander Waske, venit din calificari, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa ceva mai mult de o ora. In turul secund, reprezentantul nostru, cotat cap de serie numarul cinci, se va intalni cu olandezul Sjeng Schalken, care a trecut, in primul tur, de un alt german, Tobias Summerer, cu scorul de 6-2, 7-5. Conform organizatorilor, Pavel si-a asigurat pentru prezenta in optimile de finala de la München un bonus de trei puncte ATP si un cec in valoare de 5200 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.