Preocupata de diversificarea si dezvoltarea activitatii Fundatiei, conducerea Fundatiei "Ion Basgan" a solicitat sprijinul Institutului Roman pentru Drepturile Omului sa o sustina in demersurile ei de a initia saptamanal la sediul Fundatiei furnizare
Preocupata de diversificarea si dezvoltarea activitatii Fundatiei, conducerea Fundatiei "Ion Basgan" a solicitat sprijinul Institutului Roman pentru Drepturile Omului sa o sustina in demersurile ei de a initia saptamanal la sediul Fundatiei furnizarea de servicii de consultanta de specialitate persoanelor interesate. Ca urmare a acestei solicitari, presedintele IRPDO, prof. univ. dr. Irina Moroianu, a raspuns pozitiv solicitarii Fundatiei "Ion Basgan" prin desemnarea cercetatorului Lucian Groza, din cadrul institutului amintit, ca saptamanal sa ofere consultatii cu privire la problematica extrem de complexa si diversificata a drepturilor omului.
Activitatea se va desfasura la sediul Fundatiei "Ion Basgan" din Bucuresti, str. Splaiul Independentei nr. 2, incepand cu 2 mai 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.