Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) si-a propus lansarea in acest an a unui program care include acordarea de sprijin financiar pentru activitatile intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM) din domeniul indust
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) si-a propus lansarea in acest an a unui program care include acordarea de sprijin financiar pentru activitatile intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM) din domeniul industriei textile, confectiilor, pielariei si incaltamintei.
Proiectul se va desfasura pana in anul 2008 si are ca principal obiectiv finantarea achizitiilor de marci, promovarea marcilor proprii, instruirea si consultanta in accesarea unor piete potentiale, precum si accesul la diverse baze de date electronice.
De fapt, se urmareste cresterea increderii intreprinzatorilor din aceste domenii in marcile proprii, dar si revitalizarea productiei bazate pe prelucrarea materiilor prime din productia autohtona sau, dupa caz, din import. Firmele eligibile pentru acest program de finantare trebuie sa aiba capital integral privat, o durata de functionare de cel putin un an la data depunerii solicitarii.
De asemenea, cifra de afaceri anuala a firmei solicitante trebuie sa fie de maximum opt milioane de euro.
Concomitent, ANIMMC va implementa un program destinat dezvoltarii culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul firmelor mici si mijlocii si se va desfasura, de asemenea, in perioada 2005-2008.
Initiativa se adreseaza femeilor in varsta de peste 18 ani, care sunt absolvente ale invatamantului liceal sau superior si au functii de conducere in cadrul IMM-urilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.