Vulcanicul manager al echipei feminine de volei AIBO-RATB Rapid, Marian Stefan, a organizat, ieri dimineata, o conferinta de presa in care a tinut sa anunte ca va actiona in instanta FR Volei, in civil, in urma greselilor de arbitraj de la partida Ra
Vulcanicul manager al echipei feminine de volei AIBO-RATB Rapid, Marian Stefan, a organizat, ieri dimineata, o conferinta de presa in care a tinut sa anunte ca va actiona in instanta FR Volei, in civil, in urma greselilor de arbitraj de la partida Rapid - Stiinta Bacau, scor 1-3, erori care ar fi influentat rezultatul final, dar si stabilirea ulterioara a campioanei Diviziei A1. In timp ce operatorii TV prezenti in numar mare la Sala Rapid isi instalau camerele, pe telefonul mobil al managerului giulestean a fost receptionat un SMS de intimidare, transmis de la numarul 0720.632.463, cel mai probabil o cartela. "N-am vrut sa mai fac scandal. Numai ca, de vreo patru zile, tot primesc SMS-uri de amenintare, in care mi se transmite sa o las mai moale, sa dispar din volei ca nu mai am sustinere si acum, sa las ciocul mai mic. Aseara (n.n. - marti), am mai primit un mesaj, de la acelasi numar, in care se facea referire la familia mea, intr-un limbaj suburban, dar si la sportive. Am tot sunat sa vad cine este, dar intra tot timpul mesageria vocala", a spus iritat Marian Stefan, adaugand ca nu se simte amenintat. "N-are curaj sa iasa in fata si asta ii demonstreaza caracterul. Voi apela la autoritati, pentru ca se face atingere la intimitatea familiei mele, la sotie, ca sa nu mai vorbesc de amenintarile directe", a declarat Stefan. Revenind la subiectul principal, managerul giulestean a punctat: "Vom actiona in justitie, pe cale civila, Federatia Romana de Volei si, in solidar, pe presedintele Gheorghe Visan, dar si pe arbitrul partidei cu Bacaul, Toader Corcodel, in calitatea sa de presedinte al Comisiei de Competitii." Dupa care, Stefan a prezentat presei caseta video a meciului, demonstrand ca, in setul al patrulea, la 18-17, arbitrul a dictat repetarea punctului iar oficialii de la masa au pus punctul echipei din Bacau. "Am facut memoriu la FRV pentru rejucare, deoarece in setul respectiv au fost doar 24 de puncte, nu 25. Exista un precedent in acest sezon, meciul rejucat dintre Deltacons si VCM Constanta, in care in ultimul set nu s-a jucat punctul 25. Am primit un raspuns negativ, insa, in care ni se spunea ca nu am platit taxa de contestatie abia cu o zi inaintea ultimului turneu de la Galati. In mod hilar, raspunsul este semnat chiar de Toader Corcodel, presedintele Comisiei de Competitii, dar si de arbitrul principal al partidei respective. Deci el se judeca singur!", a mai subliniat Stefan, care a adaugat ca va trimite o caseta cu inregistrarea meciului respectiv la FIVB si la CEV, dar va inainta un memoriu si la ANS.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.