Valul scumpirilor din acest an va cuprinde si abonamentele la cablul tv. Acestea se vor scumpi cu cel putin 19%, de la 1 iunie 2005. Cauza majorarii este decizia guvernului de a introduce TVA pentru serviciile de transmisie a programelor audiovizuale
Valul scumpirilor din acest an va cuprinde si abonamentele la cablul tv. Acestea se vor scumpi cu cel putin 19%, de la 1 iunie 2005. Cauza majorarii este decizia guvernului de a introduce TVA pentru serviciile de transmisie a programelor audiovizuale si de date. "Aplicarea TVA la abonamentele de cablu tv va majora tarifele practicate de furnizori cu minimum 19 la suta, unii operatori putand adauga costurile legate de logistica suplimentara necesara facturarii. Aceasta majorare va fi suportata si de abonatii care au platit in avans abonamentul, pana la sfarsitul anului, carora li se va calcula diferenta pe perioada 1 iunie - 31 decembrie 2005", a precizat Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.