Pentru un pensionar din Braila, sarbatorile de Paste vor fi anul acesta mai fericite ca niciodata. Neculai Tiparu (foto) a castigat luni, la Super Loteria Libertatea, premiul de 110 milioane lei pus la bataie pentru zo-na Muntenia si Dobrogea. "Ne-am
Pentru un pensionar din Braila, sarbatorile de Paste vor fi anul acesta mai fericite ca niciodata. Neculai Tiparu (foto) a castigat luni, la Super Loteria Libertatea, premiul de 110 milioane lei pus la bataie pentru zo-na Muntenia si Dobrogea. "Ne-am bucurat tare mult, mai ales ca din pensiile noastre nu prea ne descurcam cu banii. O sa le cumpar celor doi copii si nepotelului meu niste cadouri frumoase de Paste. Cel mai important e ca acum nu trebuie sa-mi mai fac probleme ca n-avem bani pentru nunta baiatului meu. Se insoara in septembrie si sunt fericit ca pot sa-l ajut", ne-a marturisit castigatorul, in varsta de 60 de ani. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat vine de la ziarul lui preferat, Libertatea. "Nu exista zi sa nu-l cumpar. Vreau sa particip si la extragerea finala, o sa trimit taloane", ne-a mai spus Neculai Tiparu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.