Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a castigat detasat, luni seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, prima mansa a sferturilor de finala din Cupa Presei-Intersport la futsal, scor 12-2 (5-1) cu Libertatea. Cu "stranierul" Jean Vladoiu revenit in forta
Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a castigat detasat, luni seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, prima mansa a sferturilor de finala din Cupa Presei-Intersport la futsal, scor 12-2 (5-1) cu Libertatea. Cu "stranierul" Jean Vladoiu revenit in forta dupa o absenta de doua meciuri (cele din optimile de finala), ZIUA a facut spectacol, lucru care poate fi usor verificat pe site-ul "www.smartfotbal.ro", acolo unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori. Pentru statistica, cei care au jucat luni seara, excelent coordonati de pe margine de antrenorul Marius Gherghe, au fost M. Negoita, D. Manea, N. Ganea, V. Stefanescu (doua goluri), Ad. Burtan (un gol), S. Rizan (un gol) si, bineinteles, Vladoiu (opt goluri). Partida retur se va juca saptamana viitoare. In cazul calificarii, ZIUA va juca in semifinale cu invingatoarea "dublei" ProTV - TV Mania (5-4 in prima mansa). ZIUA a inregistrat sapte victorii in tot atatea meciuri disputate pana acum in Cupa Presei-Intersport la futsal. (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.