Sindicatul Politistilor acuza Corpul de Control al ministrului Administratiei si Internelor ca nu respecta legea, fiind invocat cazul agentului sef-adjunct Marius Anton, din Botosani, care - potrivit sindicalistilor - ar fi fost acuzat de coruptie fa
Sindicatul Politistilor acuza Corpul de Control al ministrului Administratiei si Internelor ca nu respecta legea, fiind invocat cazul agentului sef-adjunct Marius Anton, din Botosani, care - potrivit sindicalistilor - ar fi fost acuzat de coruptie fara probe. Liderul sindical al politistilor sustine ca membrii Corpului de Control executa controlul si tot ei sunt cei care solutioneaza contestatiile legate de aceste controale. In aceste conditii - apreciaza liderul sindical - este greu de crezut ca s-ar putea face dreptate unei persoane care depune o contestatie privind un astfel de control. Toader sustine ca sindicatul se va implica in contestarea in Justitie a deciziei de concediere a agentului sef-adjunct Marius Anton.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.