Astazi se va desfasura etapa cu numarul 22 a campionatului Diviziei A, in care capul de afis il detine partida de la Constanta, unde liderul Steaua intalneste pe Farul.
Fotbalistii din Ghencea au avut pana acum o evolutie relevanta, fiind fav

Astazi se va desfasura etapa cu numarul 22 a campionatului Diviziei A, in care capul de afis il detine partida de la Constanta, unde liderul Steaua intalneste pe Farul.
Fotbalistii din Ghencea au avut pana acum o evolutie relevanta, fiind favoriti la castigarea titlului, mai ales ca urmaritoarele Rapid, Dinamo si FC National se afla la distante apreciabile in clasament. Daca vor avea o sincopa pe Litoral, jucatorii din Ghencea ar pierde teren, iar Rapid si Dinamo pot provoca incertitudini in privinta titlului in cazul unor victorii in meciurile de acasa cu Poli Timisoara, respectiv FCM Bacau. Antrenorul ros-albastrilor nu-i va putea utiliza pe Ghionea si Nicolita, suspendati pentru cumularea a patru avertismente. Gazdele vor incerca sa stopeze liderul cu scopul de a-si mari zestrea de puncte, antrenorul Petre Grigoras mizand pe forta de joc a unor fotbalisti precum Baicu, Cristocea ori Todoran.
In Grant, Rapid, aflata in ascensiune de forma, primeste vizita Politehnicii Timisoara, o garnitura robusta, care sub bagheta lui Cosmin Olaroiu este capabila sa smulga puncte giulestenilor. Convins de dificultatea partidei, antrenorul Razvan Lucescu spera sa-si adjudece cele trei puncte puse in joc pentru a-si apara pozitia secunda in clasament, cu toate ca meciul se va juca cu portile inchise. Legione Granata va urmari intalnirea pe un ecran gigant amplasat langa stadion in sala Rapid.
Un alt meci interesant va avea loc in Banie, unde U. Craiova, confruntata cu numeroase probleme interne, va juca cu FC National, o echipa aflata pe val, care etapa trecuta a umilit cu 5-1 pe Dinamo. Oltenii vor juca cu sabia deasupra capului, cautand sa scoata puncte si din piatra seaca pentru a se salva in extremis de la retrogradare.

Programul etapei

Sportul - Poli Iasi, ora 16.30, National TV
Arbitri - M.Martis - O. Sovre, A. Onita
Apulum Alba Iulia - FC Brasov, ora 17.00
Arbitri - I. Stanisteanu - A.Vidan, Cl. Tripa
Otelul Galati - Gloria Bistrita, ora 17.00
Arbitri - S. Coltescu - C. Florescu, I. Mart
Farul - Steaua, ora 17.00, TVR2
Arbitri - S. Corpodean - Cr. Nica, M. Nagy
FC Arges - CFR Cluj, ora17.00, Telesport
Arbitri - Alex.Tudor - N. Marodin, Ed. Alexandru
Dinamo - FCM Bacau, ora18.45, National TV
Arbitri - L. Dan - M.Savaniu, C. Avram
Univ. Craiova - FC National, ora 20.15, TVR1
Arbitri - R. Dumitru - Eg. Parvulescu, Nic. Meghesan
Rapid - Poli Timisoara, ora 21.30, Antena1
Arbitri - M. Salomir- I. Popa, Z. Szekely


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.